KOLAŠINAC ZAGRMEO NA SUGRAĐANE: "Ljudi, vratite koncentratore KISEONIKA koje ste uzeli iz DOMA ZDRAVLJA"! Bizarna situacija u Sjenici

Autor:

Sport

21.01.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija u Sjenici! Građani uzimali na revers koncentratore kiseonika iz Doma zdravlja i sada ne žele da ih vrate!

KOLAŠINAC ZAGRMEO NA SUGRAĐANE: "Ljudi, vratite koncentratore KISEONIKA koje ste uzeli iz DOMA ZDRAVLJA"! Bizarna situacija u Sjenici

Foto: Starsport

Asmir Kolašinac

Asmir Kolašinac, naš proslavljeni atletičar, objavio je apel na svom fejsbuk profilu da se respiratori vrate jer situacija sa koronom postaje sve teža.

- Zamolio bih svoje sugrađane u Sjenici koji su uzeli na revers koncentratore kiseonika iz Doma Zdravlja Sjenica, da iste vrate ako im nisu u ovom momentu potrebni. Svedoci smo, nažalost, da se iz dana u dan situacija sa koronom pogoršava i ti koncetratori su preko potrebni našoj bolnici. Dijaspora i mi smo te koncetratore donirali Domu Zdravlja Sjenica i to je sada njihovo vlasništvo. Sebično je da ih zadržavate kod sebe sa izgovorom "možda će mi trebati" ili "ne znam gde sam ga ostavio" i slično... Znate dobro! - ljut je bio Kolašinac.

Asmir Kolašinac učestvovao je u kupovini ovih preko potrebnih respiratora.

Blizu 70 takvih je kupljeno i u proseku koštaju oko 700e što znači da nisu jeftini. Oni trebaju našoj bolnici i našim bolesnicima i mogu nekome da spasu život - rekao je Kolašinac.

 

 

Prema informacijama koje ima Asmir neki su pokušali i da zarade ne celoj situaciji.

- Imam informaciju da je jedan naš sugrađanin platio taksisti da mu prenese koncetrator za Sarajevo i da je na graničnom prelazu u Priboju na Bosanskoj strani, koncetrator oduzet, a taksista priveden u Višegrad u policiji gde je proveo 6 sati. Stid me je sto sam ovu informaciju morao da iznesem ali tako je. Naš narod je uvek krasila solidarnost i empatija pa neka tako u ostane - završio je Kolašinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading