KADA SI TAKAV MAJSTOR, MALO JE JEDNOM! Da li ste znali koliko puta se ženio selektor SRBIJE?

Autor:

Sport

15.12.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana i Dragan Stojković u braku su tri decenije.

KADA SI TAKAV MAJSTOR, MALO JE JEDNOM! Da li ste znali koliko puta se ženio selektor SRBIJE?

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

- Ovo je kruna naše ljubavi - poručili su Snežana i Dragan Stojković Piksi 3. juna 2011, na dan kada su izgovorili sudbonosno „da“, i to po drugi put.

Republika

Foto: instagram.com/draganstojkovicpixy

 

O čemu je ovde reč?

Pa jednostavno, u godini u kojoj su obeležavali dve decenije idiličnog braka, sklopljenog pred matičarem, Stojkovići su poželeli da se na večnu ljubav zakunu i pred Bogom u crkvi.

Svečanost koju su pripremali tri meseca prvobitno je trebalo da bude održana u „Sabornoj crkvi“ u Beogradu, ali su na kraju, zbog obaveza, izabrali Pariz i „Crkvu Aleksandra Nevskog“.

Republika

Foto: SIM SRBIJE

 

Sa željom da im godine koje dolaze budu podjednako lepe kao one koje su za njima, supružnici nisu kupili nove burme, već su razmenili one koje su do tada nosili, samo su ugraviranom datumu prvog venčanja pridodali drugi.

Selektor Srbije i njegova supruga Snežana, ove godine su proslavili 30 godina uspešnog braka, punog ljubavi i razumevanja, a kao kruna toga su troje dece: Andrea, Anja i Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading