NE, NIJE SOFIJA MILOŠEVIĆ: Atraktivna plavuša burno proslavila Jovićev gol, nije mogla da zaustavi SUZE! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.12.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Jović je postigao gol na meču protiv Real Sosijedada i tako prekinuo post koji je trajao od februara 2020. godine! Mnogi navijači su se obradovali, ali jedna atraktivna plavuša je bila posebno oduševljena, i to toliko da je zaplakala.

NE, NIJE SOFIJA MILOŠEVIĆ: Atraktivna plavuša burno proslavila Jovićev gol, nije mogla da zaustavi SUZE! (VIDEO)

Foto: instagram.com/karolinel

Karolina Lima

I ne, nije u pitanju Sofija Milošević, već izabranica fudbalera Real Madrida Edera Militaoa, Karolina Lima.

Zanosna plavuša je tokom utakmice Real Sosijedad - Real Madrid okačila tridesetak storija na svoj Instagram, ali je na nju Luka Jović ostavio najjači utisak.

- Zaplakaću jer je on dao gol. Nije lako uvek biti na klupi za rezerve. On je ušao i postigao pogodak- rekla je  lepa Karolina u kameru.

 

 

Jović je konačno dobio priliku da zaigra jer je glavna uzdanica Anćelotija, Karim Benzema trenutno povređen. Srpski as je na sjajan način način iskoristio svoju šansu postigavši gol i asistenciju, a videćemo kako će ova sjajna partija uticati na njegov budući status u Madridu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading