NEKADAŠNJI FUDBALER SAŠA ĆURČIĆ OTVORIO DUŠU ZA SRPSKI TELEGRAF: Posebna sam vrsta BUDALE, u celibatu sam, već PET GODINA (VIDEO)

Autor: M.S.

Sport

21.11.2021

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dabogda imali, pa nemali, stara je jevrejska kletva. Nekadašnji fudbaler Saša Ćurčić (49) prošao je upravo taj put. Bivši vezista Aston Vile, Kristal Palasa i ostalih klubova tokom karijere živeo je život o kom većina sanja. Njegove žurke s Denisom Rodmanom, Džonijem Depom, te provodi s Robijem Vilijamsom i ostalima, prepričavaju se i danas.

NEKADAŠNJI FUDBALER SAŠA ĆURČIĆ OTVORIO DUŠU ZA SRPSKI TELEGRAF:  Posebna sam vrsta BUDALE, u celibatu sam, već PET GODINA (VIDEO)

Foto: ST/ Dragan Kadić

Međutim, legendarni Đani u intervjuu za Srpski telegraf poručio je da sad živi mnogo mirnijim životom i da bi voleo da dobije naslednike.

Povukli ste se iz javnosti, da li planirate da imate decu i porodicu?

- Smirio sam se, ali ne planiram da se ženim. Voleo bih da imam dete. Mada ja ne moram uvek da imam nekog, ponekad sam u celibatu i po pet godina, ni ne praktikujem seks.

Dok ste bili igrač, pravili ste žurke o kojima se i danas priča.

- Pravio sam ludnicu. Govorili su mi drugi da preterujem, ali ih nisam slušao, ja sam posebna budala. Nisam glup, ali sam u tome preterivao. Imao sam orgazam kad plaćam ljudima ceh, milijarderima.

Koliko ste para trošili za noć?

- Toliko sam trošio za noć da me je bankar pitao: "Saša, da li si otvorio vinariju?" A onda tražim od saigrača iz Aston Vile da mi pozajme pare.

Da li su vam pozajmljivali novac?

- Englezi su štekare, gde oni da daju. Dvajt Jork me je razočarao, kaže da mora da pita menadžera. A Savo (Milošević) mi je davao, mada krišom, da mu ne vidi Vesna, i pita me gde su mi pare.

Kako ste reagovali kada ste ostali bez ičega?

- Samo sam uzdahnuo, ništa više, i nastavio sam dalje. Imao sam tolike pare, a sad gajbarim kod roditelja u Besnom foku. I ništa mi ne fali. Bitno je ostati pozitivan, ja sam srećan.

 

 

Možete li da iskoristite iskustvo da savetujete mlade igrače?

- Zato su mene u Engleskoj uzeli da savetujem mlade, da im govorim kako ne treba. Zato jedan Fil Foden neće kupiti pet automobila, već penthaus u Mančesteru.

Koje zvezde vam je drago što ste imali priliku da upoznate?

- Uživao sam da se družim s ljudima. Zovem tako Robija Vilijamsa da idemo u provod. Sećam se da sam bio oduševljen kad sam video Bros braderse, držao sam njihov poster u Besnom foku, kao i poster Mika Džegera.

Čime se trenutno baviš?

- Idem u školu za trenere. Želim da budem trener. Posebno mi se sviđa Jirgen Klop i njegov sistem rada. Takav želim da budem.

Na koga biste se ugledali od domaćih trenera?

- Željko Obradović ima pozitivnu energiju, a Dule Vujošević negativnu. Ovaj kida od energije, tu smo slični. Dule je stalno namrgođen, čovek ne može da mu priđe.

Pratite li situaciju u srpskom fudbalu, može li Partizan da osvoji titulu ove sezone?

- Ne slažem se sa stavovima crno-belih da predsednik Srbije Aleksandar Vučić radi protiv kluba. Partizan je poslednju titulu osvojio 2017, pa ko je tada bio predsednik nego Vučić, to su sve gluposti.

U rat za Srbiju sramotno je odbiti grb na dresu

Koliko su vam značili nastupi za reprezentaciju?

- Nastupao sam za onu lažnu državu (Jugoslavija), ali mi je, i pored toga, bila čast da nosim grb na dresu. Od toga nema ništa lepše, tada sam ginuo. Uvek sam se trudio da budem najbolji što mogu. I danas bih otišao u rat za Srbiju.

Kako onda komentarišete to što neki sportisti ne žele da igraju za reprezentaciju?

- Svako ima svoje razloge. Cenim i poštujem Jokića, on igra odlično u NBA ligi. Međutim, nikada ne bih odbio nacionalni dres. Za mene je to sramota.

Oštro sa Zidanom, on ne pušta loptu

Imali ste priliku u mlađim kategorijama da upoznate Zinedina Zidana dok ste bili u Kanu, kako je to izgledalo?

- Tada nisam znao da će biti tako uspešan. Igrali smo u istom timu, bilo je ošto između nas. Sećam se jedne utakmice, a on ne pušta loptu. Rekao sam treneru da i nama ostalima da malo da igramo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading