PIKSI BIO NA PRAGU RAZVODA? Snežana Stojković OTKRILA koliko joj je bilo teško sa selektorom Srbije!

Autor:

Sport

17.11.2021

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ima ogromnu podršku od svoje supruge Snežane, a ona je otkrila kako je živeti u braku sa legendom srpskog fudbala.

PIKSI BIO NA PRAGU RAZVODA? Snežana Stojković OTKRILA koliko joj je bilo teško sa selektorom Srbije!

Foto: instagram.com/draganstojkovicpixy

Dragan i Snežana Stojković

Snežana Stojković je bila uz Piksija i kada mu je bilo teško, ali i kada su se slavili najveći uspesi.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina- ispričala je Piksijeva supruga za magazin “Story”.

Međutim, postojali su trenuci kada su bili na korak do razvoda, ali to nikada nisu činili, već su zajedničkim snagama uspeli da prevaziđu sve poteškoće.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine- rekla je Snežana koja sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka.

 

 

Dragan i Snežana su postali baka i deka dolaskom unuke Indije Rouz.

Par se venčao dva puta. Prvi put pre više od trideset godina stupili su u građanski brak, a tek pre tačno deset godina doživeli su i crkvenu ceremoniju.

Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Ceremoniji popularnog para prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su samo za ovu priliku stigli iz Beograda. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

18.11.2021 14:15

Mi malo stariji se secamo Snezane iz mladjih dana, a pogotovo noci... a Piksi mislim da zna i mnogo vise od mene. .

Odgovori 11 2
Djordje

18.11.2021 20:07

@Vlada - Secamo se i kad ga je Snezana jurila po avionu, da je trudna i na silu ga pritegla na brak i secamo se kako je Piksi po novinama sve najgore izjavljivao o njoj,i da je nece ozeniti i da dete nije njegovo...e sada pricaju o velikoj sreci, pare i zivot na visokoj nozi sirom sveta bi svakom mio bio...Piksi, ne hvali se sa Snezanom,znamo mi sve...