POGODI KO SAM: Četvrta epizoda - PART II

Autor:

Sport

27.10.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs pokrenuo je sportski kviz, koji se odnosi na pogađanje poznatih ličnosti iz sveta sporta. Ponedeljak, sreda i petak od 21 časova biće rezervisan za "POGODI KO SAM"!

Republika

Foto: ilustracija: republika.rs

Kviz "Pogodi ko sam"

Kviz "Pogodi ko sam?", imaćete priliku da gledate svakog ponedeljka, srede i petka od 21 časova na našem Jutjub kanalu Republika, na vama je da date tačan odgovor među prvima u komentarima ispod ovog teksta i osvojite vredne nagrade! 

Pravila su vrlo jednostavna:

Naime, u toku nedelje ćemo vam ponuditi jednu zagonetnu ličnosti, a asocijacije će se kretati od najtežih do najlakših, onaj ko bude imao tačan odgovor i bude dao najzanimljiviju anegdotu vezanu za istu biće nagrađen.

Da se podsetimo prošle epizode:

- U pitanju je fudbaler koji je rođen na Dan zaljubljenih, 14. februara 1972, prve fudbalske korake je načinio u Besnom Foku, zatim je igrao u OFK Beogradu, a kasnije i za Partizan. Karijeru je završio sredinom 21. veka.

Ukoliko niste uspeli da pogodite, evo novih informacija koje će vam olakšati zadatak!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading