ŽENA GA PUSTILA DA ODE NA UTAKMICU: Neverovatna priča SRPSKOG FUDBALERA - sa SVADBE direktno na teren! (FOTO)

Autor:

Sport

26.10.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se u Srbiji ikada bude dodeljivala mesečna nagrada ili nagrada po kolu u Superligi u kategoriji ljubav prema fudbalu, prvi laureat sigurno bi trebalo da bude Aleksandar Varjačiću (30), desni bek kragujevačkog Radničkog.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Varjačić svadba

Dete ovog kluba i rođeni Kragujevčanin u nedelju ujutru se venčao sa izabranicom Milenom, a već oko pola sedam uveče istog dana našao se na pola sata u dresu svog tima u Novom Sadu u porazu od Vojvodine (3:1).

Junak ove priče u razgovoru za Srpski telegraf objasnio je kako je došlo do ovakve odluke i odlaska sa svadbenog veselja na utakmicu.

- Za moju odluku zaslužni su trener i uprava, koji su odlučili da fudbaleri mogu da dođu na dva-tri sata da me ispoštuju. Ja sam odlučio da uzvratim poštovanje i dođem na utakmicu i pomognem saigračima - rekao je Aleksandar za naš list i dodao da je dobio amin i od novopečene supruge:

- Milena je bila u čudu, ali me je potom i podržala u tome. Odluka je donesena i pre venčanja. Naravno, prvo sam hteo da venčanje prođe kako treba, a onda i da pomognem klubu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Varjačić svadba

Iskusni defanzivac ove sezone odigrao je 11 utakmica i upisao tri asistencije, a za naš list objasnio je ljubav prema kragujevačkom Radničkom.

- Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu. Jednostavno, nisam mogao da pustim drugare da idu sami, a ja da ostanem, ne znam kako da objasnim. Ja sam u Radničkom ukupno 17 godina, možda i više, mnogo sam vezan za ove boje, ovo je klub iz mog grada. Ceo život sam posvetio Radničkom - zaključio je Varjačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading