INSTAGRAM SE USIJAO! Vanda Ikardi stavila TAČKU, pa poslala BRUTALNU poruku Maurovoj ŠVALERKI!

Autor:

Sport

21.10.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanda Ikardi, izabranica napadača PSŽ-a Maura Ikardija, imala je uvredljivu poruku za manekenku Ćinu SUarez.

Republika

Foto: Instagram/Wanda_Icardi

Mauro Ikardi sa svojom izabranicom Vandom

Vanda je rešiča da oprosti "grehe" Mauru, a bukvalno je zapalila društvene mreže objavom o Mariji Suarez. 

Ja se brinem za svoju porodicu. Život će se pobrinuti za kučke ... na isti način - stavila je tačku na "odvojenost" od svog supruga Vanda Ikardi. 

Republika

Foto: instagram.com/wanda_icardi

Objava Vande Ikardi na "Storiju"

Igrač PSŽ-a je optužen da je tajno imao vezu sa manekenkom koja je iznela svoju verziju cele situacije..

Pišem ovo pismo da utišam spoljašnju buku laži, maltretiranja i pristrasnih tačaka gledišta u konstrukciji priča kojima se manipuliše da, još jednom, budem žrtveni jarac za medijsko nasilje.

- Dugo sam ćutala iz nekoliko razloga, a glavni su strah i neiskustvo. Ne znajući kako da nazovem nivo laži i zverstava koji se izgovaraju u prilog vesti na televiziji, iz minuta u minut - počinje ona.

Ono što se danas dešava iza sebe ima mnogo veću i dublju priču, priču sa kojom će se mnoge žene sigurno poistovetiti. Morala sam da se obračunam sa muškarcima u čije sam reči uvek verovala: da su razdvojeni ili u procesu razdvajanja i da nema sukoba.

- U ovoj situaciji osećam pakleni deža vu ’, gde još jednom plaćam svojom reputacijom u pitanjima koja su lični domen svake žene. Čini se da je za ovu ženu (Vandu Ikardi prim. aut) verovatnije, znajući kako se uvek ponaša, da sam ja loša, ona koja vara, a ne ona koja je prevarena - zaključila je manekenka u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading