POGODI KO SAM: Treća epizoda - PART II

Autor:

Sport

20.10.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs pokrenuo je sportski kviz, koji se odnosi na pogađanje poznatih ličnosti iz sveta sporta. Ponedeljak, sreda i petak od 20 časova biće rezervisan za "POGODI KO SAM"!

Republika

Foto: Republika.rs

Kviz Pogodi ko sam

Kviz "Pogodi ko sam?", imaćete priliku da gledate svakog ponedeljka, srede i petka od 20 časova na našem Jutjub kanalu Republika, na vama je da date tačan odgovor među prvima u komentarima ispod ovog teksta i osvojite vredne nagrade! 

Pravila su vrlo jednostavna:

Naime, u toku nedelje ćemo vam ponuditi jednu zagonetnu ličnosti, a asocijacije će se kretati od najtežih do najlakših, onaj ko bude imao tačan odgovor i bude dao najzanimljiviju anegdotu vezanu za istu biće nagrađen.

 

 

Drugi deo kviza sa nešto lakšim asocijacijama pogledajte na početku teksta, a ako znate tačan odgovor ostavite komentar ispod! 

Sada da se prisetimo prethodne epizode:

 ⁃ U pitanju je plivač, rođen je 19. maja 1953. godine u Jeravanu koji je tada bio deo Sovjetskog saveza . Postao je poznat po tome da je oborio čak 11 svetskih rekorda. Zanimljivo je to da je jedan asteroid dobio ime po njemu. Odlikovan je medaljom za hrabrost od strane UNESCO-a. Trenutno  živi u Moskvi u kojoj drži butik obuće. 

A, ako niste sigurni i dalje, sačekajte sledeću epizodu u petak od 20 časova!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading