PRETUŽAN SNIMAK: Legendarni fudbaler se godinama bori sa porokom, a sada je ponovo snimljen MRTAV PIJAN kako posrće ulicom! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Pol Gaskojn je ponovo uhvaćen kako se "mrtav pijan" tetura ulicama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Pol Gaskojn se pijan tetura ulicom

Gaskojn je oduvek imao problema s alkoholom i više puta je išao na lečenje, ali očigledno da ne može da prestane sa ovim porokom.

Proslavljeni fudbaler je snimljen mrtav pijan dok se tetura prema automobilu. Jedva je stajao na nogama, pa je uz pomoć jedne osobe stigao do automobila.

- Nisam ni shvatio da je pijan sve dok nije počeo da hoda. Hteo sam da mu priđem i pomognem, ali... Srce mi se slama kad vidim takvu legendu u takvom stanju. "Neko ga mora 'probuditi' i pomoći mu- rekao je očevidac i veliki fan legendarnog Engleza koji je podelio snimak pijanog Gaskojna.

Gaskojn je u svojoj karijeri igrao za Njukasl, Totenhem, Lacio, Glazgov Rendžers, Midlsbro i Everton, nedavno je rekao kako će "uvek biti alkoholičar".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading