OGLASILA SE IZ BOLNIČKE POSTELJE: Sneža Borjan objavila POTRESNE FOTOGRAFIJE - izgubio mi se osmeh... (FOTO)

Autor:

Sport

10.10.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana, nalazi se u bolnici zbog koronavirusa, a sada se oglasila i objavila potresnu fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/snezanafi

Snežana Borjan se oglasila iz bolnice

Na fotografiji se vidi kako je Snežana priključena na infuziju, ali, kako je napisala, osmeh joj je izmamila jedna šoljica kafe koju je popila posle dosta vremena.

Republika

Foto: instagram.com/snezanafi

Snežana Borjan se oglasila iz bolnice

Posle toliko dana jedna predivna sestra skuvala mi je kafu, kaže da mi se izgubio osmeh skroz i da želi da budem nasmejana. Ljudi, znate li vi koja je ovo količina sreće trenutno? Evo ne znam sa čim da napravim paralelu - poručila je Sneža koja je podelila i fotografiju koju je dobila od sina:

Napade na mene uvek posmatram kao zabavu. Situacije u kojima sam životno ugrožena posmatram kao borbu. A glavni razlog moje borbe je sin čija ljubav me uvek izleči, jer je jedina čista, bezinteresna i prevelika!

Republika

Foto: instagram.com/snezanafi

Poruka koju je Sneža dobila od sina

Snežana se poslednjih dana nalazi na velikom udaru javnosti zbog navodnih ljubavnih afera, a u njenu odbranu je stao i FK Crvena zvezda.

Da podsetimo, Milan Borjan je takođe bio zaražen koronavirusom zbog čega je propustio meč sa Ludogorecom, kao i mečeve u prvenstvu, ali kapiten crveno-belih se uskoro vraća na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leilani

10.10.2021 11:49

Boze sacuvaj, svet je poludeo. Moze li ista na svetu ostati i privatnosti? Trudnoce smrti, tuce, silovanja ( zene se time hvale), sve, ama bas sve sto je intima kod jedne osobe, ide u javnost. Kad je neko bolestan, jos u bolnici, nije mu ni do cega, nego lezi i uzima lekove. Fuj

Odgovori 12 0