POGODI KO SAM: Večeras vam otkrivamo našu zagonetnu ličnost!

Autor: Vanja Aleksić

Sport

08.10.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs pokrenuo je sportski kviz, koji se odnosi na pogađanje poznatih ličnosti iz sveta sporta. Ponedeljak, sreda i petak od 20 časova biće rezervisan za "POGODI KO SAM"!

Kviz "Pogodi ko sam?", imaćete priliku da gledate svakog ponedeljka, srede i petka od 20 časova na našem Jutjub kanalu Republika, na vama je da date tačan odgovor među prvima u komentarima ispod ovog teksta i osvojite vredne nagrade! 

Pravila su vrlo jednostavna:

Naime, u toku nedelje ćemo vam ponuditi jednu zagonetnu ličnosti, a asocijacije će se kretati od najtežih do najlakših, onaj ko bude imao tačan odgovor i bude dao najzanimljiviju anegdotu vezanu za istu biće nagrađen.

U trećem delu kviza ćemo vam napokon otkriti o kojoj zagonetnoj ličnosti se radi, ali pre toga da se podsetimo prethodne dve epizode. 

1/1:

- U pitanju je fudbaler, rođen je 2. maja 1975. godine u predgrađu Londona . Majka mu je bila frizerka, a u školi mu je omiljeni predmet bilo likovno. Pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja, i pored toga izgradio je bogatu karijeru. Da li znate ko je u pitanju?

1/2:

- Sa 16 godina je napustio školu i počeo da igra za omladinski pogon Mančester junajteda. Poznat je kao veliki ljubitelj tetovaža, a pored fudbala velika strast mu je i modna industrija gde je ostavio dubok trag. Oženjen je popularnom nekadasnjom pevačicom, koja je svetski slavu stekla u jednom tinejdžerskom bendu?

Prvog dobitnika objavljujemo u ponedeljak 11. oktobra! 

1/3:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading