ISPLIVAO SNIMAK: Poznati trener u vreloj akciji - plavuša mu plesala u krilu, a evo kako se OPRAVDAO ŽENI! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.10.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener NFL tima Džeksonvil Jaguarsi, Urban Majer je bio neoprezan tokom ludok provoda, pa se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom mu nepoznata devojka pleše u krilu.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Mejer u vreloj akciji

Majer je gostovao sa svojim timom u Sinsinatiju i nakon meča odlučio je da ostane u Ohaju kako bi proveo neko vreme sa porodicom.

Sa suprugom i unucima je otišao na večeru, a nakon toga je rešio da se malo opusti,  a nije ni slutio da će se naći u centru skandala.

Snimljen je u jednom baru u kompromitujućoj pozi dok mu jedna mlada, nepoznata plavuša pleše u krilu, a njegove ruke bile su na njenoj zadnjici.

Majer je pokušao da se opravda.

- Ostao sam da vidim unuke i svi smo te noći otišli na večeru. Pored našeg restorana je bila grupa ljudi koji su hteli da se fotografišu sa mnom i ja sam to učinio. Hteli su da me uvuku na plesni podijum, da se malo zezamo, a ja sam trebao da odem. Bio sam glup i nisam smeo da se stavim u takvu poziciju. Izvinjavam se svima- rekao je trener Jaguarsa.

Mejer je sa suprugom Šeli u braku 35 godina i imaju troje dece.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading