UHVATILA GA SA NAJBOLJOM DRUGARICOM: Fudbaler DOLIJAO, supruga teniserka BANULA usred AKCIJE!

Autor: Republika

Sport

29.09.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Real Madrida Argentinac Fernando Gago je navodno zatečen u strastvenom odnosu sa ljubavnicom od strane supruge Žizele Dulko, bivše teniserke.

Foto: Instagram.com/giseladulko

Žizela Dulko napustila supruga Fernanda Gaga

Detalji kažu da je Dulko napustila Gaga pošto ga je uhvatila u krevetu sa dobrom prijateljicom i i vlasnicom plesne škole Veronikom Lafite.

Argentinska novinarka Sintijia Fernandez je na argentinskoj televiziji iznela tu tvrdnju:

- Žizela ih je očigledno pronašla u svom domu, u svom krevetu. Otvorila je vrata i tu je bio Fernando Gago sa ovom drugom ženom.Venčali su se pre deset godina i imaju troje dece. Uvek su bili skromni. Razdvojili su se zbog njegove nevernosti. Varao ju je sa njenom najboljom prijateljicom. Njihova deca idu u istu školu. grupa prijatelja bila je mama u školi za svoju decu. Gisela ih je promenila u drugu školu - ispričala je Fernandez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela Dulko (@giseladulko)

 

Žizela i Fernando su se uzeli 2011. godine, još dok je on igrao u Real Madridu, a u braku su dobili troje dece, nastarije staro osam godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading