JOKIĆ SE OTVORIO AMERIMA: Srpski as otkrio POL DETETA!

Autor:

Sport

23.09.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš i MVP NBA lige Nikola Jokić je u razgovoru sa američkim novinarima otkrio pol deteta koje očekuje sa suprugom Natalijom.

Republika

Foto: printscreen/twitter

Nikola Jokić sa suprugom Natalijom

Jokić je propustio leto sa reprezentacijom Srbije upravo zbog toga što je želeo da provede više vremena sa trudnom suprugom.

Srpski centar je presrećan što će dobiti prinovu, a poznati američki novinar Vik Lombardi je otkrio kog je pola Jokićevo dete.

- Nikola Jokić sada razgovara sa novinarima. Dečak je na putu. Reako je da kada završi sa košarkom želi da provede život gajeći konje - napisao je Lombardi.

 

 

Između ostalog, srpski as je rekao da će dete biti vrhunac njegovog života, a dotakao se i teme koja neprekidno zaokuplja srpsku javnost, a to je neigranje za reprezentaciju Srbije, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suri

23.09.2021 21:23

Samo da vrhunac tvog zivota ne povuce na tebe i striceve, pa umisli da je bogom dan , nasiljem i ponizavanjem kiti vrhunac tvog zivota.

Babajaga

24.09.2021 20:14

@Suri - Sta ti htede reci? Ajd' isponove napisi.