PRELEPA UČITELJICA ZADIVILA DRAGOVIĆA: Štoper Zvezde ubo PREMIJU! (FOTO)

Autor:

Sport

23.09.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler crveno-belih u vezi s lepoticom Kristinom iz Beča, par uživao u večeri u Beogradu.

Republika

Foto: Instagram.com

Prelepa Dragovićeva izabranica Kristina Jovanović

Fudbaleri i manekenke proveren su spoj, ali iz takvog šablona iskočio je prvotimac Crvene zvezde Aleksandar Dragović (30). Stameni Austrijanac srpskih korena, umesto modela, odnedavno šeta seksi učiteljicu iz Beča Kristinu Jovanović.

Ljubavni par izašao je u sredu uveče na večeru u jedan restoran na obali reke Save u popularnoj Beton hali. Prekaljeni defanzivac podelio je fotografiju na Instagramu uz emotikone koji simbolizuju da mu ona donosi sreću i ljubav, a isto je u komentaru stavila do znanja i njegova lepša polovina.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandar Dragović i Kristina Jovanović

Nema sumnje da je Kristina zavela Aleksandra izgledom, ali je, uz obrazovanje koje mora da poseduje za jednu učiteljicu, verovatno i osoba s kojom ima o čemu da diskutuje i u čijoj blizini uživa, kako u Beogradu tako i u Beču. Bivši defanzivac "farmaceuta" pružio je briljantnu partiju u nedavnom večitom derbiju protiv Partizana, kada je u Humskoj komandovao odbranom gostiju (1:1), ali i protiv Brage, gde je iskustvom omogućio pobedu na Marakani (2:1), tačnije spasao je gotovo izvestan gol Portugalaca u prvom poluvremenu.

Da Dragovića lepotice inspirišu, videli smo i pre Kristine, koja je u njegovom srcu očigledno nasledila top-modela Marinu Đorđević, s kojom je bio u višegodišnjoj vezi. U svakom slučaju, samo nek je Aleksandru lepo i nek rasterećen u privatnom životu izlazi na teren i gospodari odbranom, reći će navijači Zvezde, a Kristina će dodatno ulepšati tribine na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suri

23.09.2021 21:26

Pa neka vam potomci budu lepi na mamu a pametni na tatu