ŽIVOT PIŠE SAPUNICE: Poznati fudbaler čeka DETE sa NEĆAKOM svoje BIVŠE ŽENE!

Autor: Republika

Sport

20.09.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekad situacije iz realnog života prevaziđu i one koje gedamo u serijama ili filmovima.

Republika

Foto: Instagram.com/camilaangelo

Kamila Anđelo i Hulk

Svetski poznati brazilski fudbaler Hulk objavio je na društvenim mrežama da će po četvrti put biti otac. Lepa vest, rekli bi mnogi.

Dve godine mlađa supruga Kamila Anđelo je trudna i rodiće prvenca, dok je Hulku to četvrto dete. Iz prvog braka ima troje. Ništa neobično, ljudi se venčavaju i razvode, danas je to normalno, mnogi će reći.

- Sa srcem punim zahvalnosti Bogu, mogu da podelim sa vama da sam po četvrti put blagosloven detetom. Moje srce je preplavljeno ogromnom srećom i mogu samo da se zahvalim Bogu. Već se radujemo što ćemo dobiti dete i volimo ga bezuslovno. Dođi nam puna zdravlja, bebo - napisao je Hulk na Instagramu.

 

 

Ono što dovodi situaciju do bizarnosti jeste da je fudbaler ostavio svoju prvu suprugu zbog njene sestričine! Prva žena Iran Anđelo je Kamilina rođena tetka! 

Iran je izuzetno teško podnela neverovatan ljubavni zaplet koji je osetila na svojim leđima.

- Sve sam dala toj devojci otkako je došla na svet. Žrtvovala sam svoje snove toliko puta da bi njeni bili ostvareni. Ovde ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novac, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju... O svemu - rekla je pre godinu dana Iran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading