Pitajte ga koliko je sati: MARADONA SA DVA SATA NA CEREMONIJI ŽREBA ZA MUNDIJAL

Autor:

Sport

01.12.2017

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnje ceremonije žreba svi su pratili ko će se sa kim sastati u grupama Mundijala 2018. godine, pa se nekako zaobišao neobičan stajling argentinske legende Dijega Armanda Maradone. Nije u pitanju ni njegovo crno odelo sa velikom žutom leptir-mašnom, već činjenica da je nosio dva ručna sata, po jedan na svakoj ruci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Argentinac želi da u svakom trenutku zna koliko je sati u domovini

Dijego Armando Maradona je istinska fudbalska ikona. Slavni Argentinac pojavio se na žrebu Svetskog prvenstva 2018. u Rusiji u odelu s ogromnom žutom mašnom, a nosio je dva ručna sata - na svakom zglobu po jedan.

Fanovi argentinske legende na "Fejsbuku" komentarisali su kako se previše sredio za žreb, a dva sata na njegovim rukama opravdavaju činjenicom da je on jednostavno takav - ekscentričan lik koji uvek na sebi ima dva sata.

Ipak, puno se logičnijim čini objašnjenje da je Argentinac jedan sat postavio na vremensku zonu Rusije, a drugi na vremensku zonu u kojoj se nalazi Argentina. Maradona nosi dva ručna sata kada je na putovanju još od mlađih dana kako bi uvek znao koliko je sati kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading