(VIDEO) Ovako se ne provodi niti jedan penzioner: BOLT UŽIVA SA DVE "BOMBE" U IZLASKU!

Sport

27.11.2017

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešniji atletičar svih vremena Jusein Bolt izgleda da ne tuguje previše za trkama, treninzima i pripremama. Čovek-munja sada uživa u blagodetima slobodnog vremena i debelom bankovnom računu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolt preteruje u raspušteničkom životu

Jamajkanac se trenutno nalazi u Melburnu i tamo zaista živi kao kralj. To potvrđuju i njegove objave na "Instagrama" gde se nalazi u društvu prelepog ženskog sveta.

Izvori tih medija navode da je Bolt pozvao dve vidno pripite 24-godišnje devojke, Gemu Kazemor i Stefani Mal, da mu se pridruže u separeu noćnog kluba, gde su nastavili da piju koktele.

Nakon provoda u noćnom klubu Bolt je pozvao dve pijane devojke u njegovu hotelsku sobu gde se druženje utroje nastavilo u đakuziju. Njih dve su bez ikakvog premišljanja napravile snimaka orgija iz Boltovog apartmana i okačile ga na mrežu.

Ovo je bila samo predigra za glavni deo, a izvori iz Australije prenose da je zabava trajala sve do sitnih jutarnjih sati.

 

Every blonde needs a brunette ????

A post shared by Gemma Casemore (@gemmacasemore) on May 15, 2017 at 11:48pm PDT

 

???

A post shared by Gemma Casemore (@gemmacasemore) on Apr 8, 2017 at 1:53am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading