(FOTO) KASILJAS MORAO DA JE UĆUTKA: Legendarni golman je ovu lepoticu ostavio zbog Nađe, a Španci ponovo bruje o njegovoj ljubavnici!

Autor:

Sport

25.05.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna bugarska manekenka Nađa Aleksandrova je rasturila brak legendarnom golmanu Ikeru Kasiljasu, a onda je odjednom donela odluku da se ne oglasi na ovu temu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sara i Iker Kasiljas

Iker i Sara su bili preko 10 godina su bili u braku, ali nedavno su objavili da više nisu zajedno, a onda je u prvi plan iskočila Nađa!

Ona je nedavno je negirala da je imala umešane prste u raskidu veze slavnog para, ali i da je imala "čudan i poseban odnos s Ikerom".

Cela Španija je čekala njeno gostovanje  u "Save me Deluxe" emisiji, ali ona je iznenađujuće odgodila svoje gostovanje.

Foto: instagram.com/printskrin
Nađa Aleksandrova

U Španiji postoje dva scenarija koja su dovela do promene njenih planova. Prvi je taj da je podlegla pretnjama, a drugi da je dobila značajnu količinu novca da prećuti ono što je nameravala da kaže.

 

 

Takođe su se pojavile glasine da se Iker još uvek viđa s njom, a javnost je nestrpljiva da sazna kako će se ova afera završiti.

- Nisam uzrok prekida njihove veze, ne osećam se kao neko ko je kriv za to. Nikada nisam želela da to bude javno objavljeno, ali Iker je divna osoba i između nas postoji jako poseban i čudan odnos - rekla je Bugarka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading