LJUBIMAC DELIJA OTEO ŽENU MILJENIKU GROBARA: Nož u leđa NAJBOLJEM DRUGU zbog srpske Vande Ikardi

Autor:

Sport

17.05.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislili ste da je ljubavni trougao između Vande Nare, Maura Ikardija i Maksija Lopeza jedinstven, ili ono što je svojevremeno Džon Teri uradio Vejnu Bridžu, ali niste znali da je slična situacija viđena i u okvirima srpskog sporta.

RepublikaFoto: Printscreen Instagram/nenadk20/Starsport/Ilistracija
Jelena Krstičić na plaži

Naime, nekadašnji košarkaš Partizana Danilo Anđušić je trenutno u srećnom braku sa olimpijskom vicešampionkom u streljaštvu iz 2012. Ivanom Maksimović, ali ona nije njegova prva velika ljubav.

Naime, srpski košarkaš je u vreme dok je nastupao u Italiji bio oženjen sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Jovanović i nije ni slutio da sa njom neće ostati do kraja života.

Ipak, tada je prste u njihovu ljubav umešao bivši fudbaler Crvene zvezde i tada Anđuđićev najbolji prijatelj Nenad Krstičić.

Jelena je ubrzo pala na šarm tadašnjeg veziste Sampdorije i uplovila je u aferu sa njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Krsticic (@nenadk20)

Ono što je najviše zabolelo Danila je da ga je Jelena bodrila na Evropskom prvenstvu 2013. godine, a samo mesec dana kasnije je na društvenim mrežama kačila vrele fotke sa Krstičićem.

Bračni par se ubrzo razveo, a Jelena je kasnije postala gospođa Krstičić i sa Nenadom ima dva sina i ćerku. Sa druge strane, Anđušić i Ivana Maksimović imaju sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading