(FOTO) UPALA MU KAŠIKA U MED: Partizanov VUNDERKIND u LJUBI zanosnu meleskinju iz Mirijeva!

Autor:

Sport

05.05.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Partizana Svetoztar Marković pruža sjajne partije na terenu ove sezone, a van njega cvetaju mu ljubavne ruže.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Magdalena i Svetozar

Mladi Marković (21) nalazi se u ljubavnoj vezi sa prelepom Beograđankom Magdalenom Onjiom, koja vuče korene iz Nigerije.

Magdalena je izuzetno popularna na društvenim mrežama, pa na Instagramu ima čak 37.000 pratilaca. Ona je rođena u Beogradu, u Mirijevu, a njen deda je Nigerijac.

Tatin otac je bio iz Nigerije, a roditelji su mi rođeni u Srbiji. Samim tim ja sam četvrtinu Nigerijka. Deda je došao iz Lagosa za Beograd da studira, a baka je u Beograd došla zbog posla. Nekako su im se putevi ukrstili i to je sve što znam. Često me kritikuju da suviše potenciram svoje poreklo, ali ne slažem se s tim. To je deo mog identiteta i nešto po čemu sam prepoznatljiva - rekla je za "Redportal" zanosna Beograđanka.

 

 

Marković je sa Magdalenom u vezi već dve godine. Upoznali su pre nego što je mladi štoper postao igrač grčkog Olimpijakosa. Na leto 2019. Magdalena se sa dečkom preselila u Atinu, a prošlog avgusta usledio je povratak u Beograd, pošto je Sveta dogovorio pozajmicu sa crno-belima.

 

 

- Pratim apsolutno svaku Svetinu utakmicu. Obožavam da gledam njegove mečeve i zbog njega sam zavolela fudbal, a mislila sam da nikad neću. Trenutno zbog situacije nije moguće ići na utakmice tako da ga bodrim od kuće, ali mi mnogo nedostaje atmosfera i sam stadion. Živimo u takvom društvu da, kada se zabavljate sa sportistom, odmah kreću priče o tome da imate skrivene namere. Dobijala sam svakakve komentare, i pozitivne i negativne. Iskreno, više je bilo negativnih.

U periodu kada su granice bile zatvorene zbog pandemije korona virusa, Magdalena i Svetozar su bili razdvojeni, pa su morali da održavaju vezu na daljinu.

 

 

- To nikome ne bih poželela. Hvala Bogu, izdržali smo, ali mislim da ne bi svako. Bilo je mnogo teško. Veza mora da bude puna poverenja, dobre komunikacije i ljubavi da bi uopšte bilo šanse da uspe. Bilo je dana kada sam mislila da ću poludeti, ali nekako i to prođe. Svakog dana bilo je po nekoliko video-poziva, po ceo dan smo slali poruke... Najviše me smiruje kada dođem kući i sačeka me moj dečko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading