RODILA TROJE DECE, A SAD JE PRAVA BOMBA: Saigrač srpskog fubalera ima ŽENU ZMAJA, otkrila TAJNU svog izgleda!

Autor: Republika

Sport

04.05.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga italijanskog fudbalera Ćira Imobilea, Džesika Melena izgleda vrhunski uprkos tri porođaja za kratko vreme.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Džesika Melena

Saigrač Sergeja Milinkovića-Savića i jedan od najboljih napadača u Seriji A živi u srećnom braku sa tridesetogodišnjom smeđokosom lepoticom.

Ćiro i Džesika su se uzeli 2014. godine, kada je prvo dete Mikaela imala godinu dana. Posle venčanja su nastavili sa proširenjem porodice, došli su na svet i ćerka Đorđa (2015) i sin Matija (2019).

 

 

 

 

Melena uspeva da održi savršenu figuru uprkos porođajima. Žena koju prati preko 950.000 ljudi na Instagramu je podelila tajnu svoj izgleda:

 

 

 

 

 

 

 

- Želim da kažem devojkama pre svega, čak i ako to deluje retorički. Posle porođaja niko od nas ne izlazi ravnog stomaka. Niko se ne oseća dobro, u stvari mesecima se osećamo nesrećno. Morate da mislite da je to vaše stvorenje tek rođeno i za koje ste tako lepi. Vraćanje u formu, ako želimo da razgovaramo o formi, mora biti obaveza, ali i zadovoljstvo. Ne morate to da uradite za nedelju dana, ali učinite to bez uzdržavanja od stvari zbog kojih se osećate dobro. Nemojte da budete opsednute.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading