ŠOKANTNO OTKRIĆE SOFIJE MILOŠEVIĆ: Ovako je krenula ljubav poznate manekenke i Luke Jovića!

Autor:

Sport

01.05.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata srpska manekenka Sofija Milošević najavila je svadbu sa napadačem Reala, na pozajmici u Frankfurtu, Lukom Jovićem.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Sofija Milošević

Manekenka je otkrila da je pandemija poremetila planove, a onda ispričala i kako se zaljubila u Luku.

Planiramo venčanje čim se situacija s pandemijom bude smirila jer je trenutno zaista suludo razmišljati o tome. O ovome nikada nisam pričala, ali planiram da uzmem njegovo prezime.

Sofija otkriva da ju je sa Jovićem upoznao prijatelj.

Na početku smo bili samo drugari. U momentu kada smo krenuli da se zabavljamo ja sam čekala vizu i trebalo je da se vratim u Ameriku, tako da nisam mislila da to može da bude nešto ozbiljno. Moja viza je kasnila, Luka i ja se zaljubili i ostalo je istorija!

Sofija je od Luke starija šest godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading