KO IMA VEĆI - KRALJ CIGANA ILI PRINC BEOGRADSKOG ASFALTA? Krst na lancu slavnog boksera prevazišao i KRISTIJANA GOLUBOVIĆA

Autor: Republika

Sport

26.04.2021

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrtva trka.

Foto: Instagram/gypsyking101, youtube/printscreen
Tajson Fjuri ili Kristijan Golubović

Slavni biranski bokser Tajson Fjuri objavio je snimak na Instagramu u kom se zabavlja u veseloj atmosferi. Tokom videa otkopčava šarenu košulju kako bi se raskomotio, ali ostaje zlatni lanac. 

Višestruki šampion teške kategorije irskog-ciganskog porekla, koji sebe naziva "kraljem Cigana" preko grudi i stomaka nosi ogroman lanac sa keltskim krstom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101)

 

Takav stil nam je poznat još iz doba devedesetih, kada su se žestoki momci, "dizelaši", kitili zlatnim lancima kako bi se šepurili pred okruženjem.

Najpoznatija imena smo gledali u legendarnom dokumentarcu "Vidimo se u čitulji", a najviše pažnje je pobrao Aleksandar Kristijan Golubović. 

Kristijan je i dan-danas prisutan u medijima i rijalitijima gde redovno priča anegdote iz tog doba. Što se tiče njegovog čuvenog lanca i krsta, pričao je kako je zlatarim doneo pet kiligrama zlata da naprave najveći mogući krst.

Dve i po decenije kasnije, pojavio se neko ko može da mu parira, ako ga već nije i prevazišao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading