(FOTO) SLAB JE NA ĆERKE: Siniša Mihajlović DAO DOZVOLU, oduševljenje u domu legende srpskog fudbala!

Autor:

Sport

23.04.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verenik Virdžinije Mihajlović postaje miljenik porodice, a Siniša ga obožava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Izabranik Virdžinije Mihajlović takođe nosi kopačke i jako se dobro slaže sa strategom Bolonje.

Zove se Alesandro Voliaćo, defanzivac je kluba "Pordenone", a od prošlog leta i njen verenik. Nema sumnje da je Siniša Mihajlović oduševljen njenim ljubavnim izborom.

To dokazuje i snimak koji je lepa Virdžinija sinoć objavila na "Insta-storiju". Dok je ona ćaskala sa mamom Arijanom, možda i sa starijom sestrom Viktorijom, njih dvojica pratili su utakmicu uz omiljene grickalice. Alesandro je, očigledno, već postao član ove velike i složne porodice. Ostalo je samo da se to ozvaniči. A moglo bi uskoro..

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

- Hvala ti, ljubavi moja, što me svakog dana sve više voliš i poštuješ. Kada se osvrnem iza sebe, mogu samo da kažem da si potpuno promenio i mene i moj život, da uz tebe živim san iz kog ne želim da se probudim. Ti si moja srodna duša – napisala je Virdžinija na "Instagramu" nakon veridbe, a Alesandro je odgovorio fotografijom prstena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading