VANDA I MAURO SU ZA NJEGA AMATERI! Ovaj fudbaler je dnevno SPAVAO SA ČETIRI DEVOJKE i nije mogao da trenira!

Autor: Republika

Sport

17.03.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši italijanski fudbaler Danijele Adani otkrio je pikanteriju iz života svog saigrača Salija Lasisija, za kojeg tvrdi da je svakog dana spavao sa tri ili četiri devojke.

RepublikaFoto: Instagram/Wanda_Icardi
Vanda i Mauro Ikardi

Bivši italijanski fudbaler Danijele Adani gostovao je u emisiji sunarodnika Kristijana Vijerija i govorio o "škakljivim" temama.

Legendarni Bobo Vijeri je želeo da mu Adani otkrije neke pikanterije iz svog ili privantog života nekog saigrača i ovaj je popustio pod pritiskom.

Nekadašnji fudbaler Breše, Intera i Fiorentine je govorio o bivšem saigraču Saliju Lasisiju. Adani je otkrio detalje iz privatnog života bivšeg reprezentativca Obale Slonovače, sa kojim je igrao u Firenci.

Pošto je poznato da su Mauro Ikardi i Vanda Nara više puta izjavljivali da dnevno imaju odnose i po 12 puta, Adani je ispričao šokantan detalj o Lasisiju..

 

- Kad se vrati iz Obale Slonovače, bude iscrpljen do te mere da nema snage da istrči jedan krug na treningu. Objasnio mi je da dobije brdo pisama i fotografija svaki put kad se vraća u svoju zemlju i odlazi s tri ili četiri devojke svakog dana - nasmejao se Adani i dodao:

- Onda se vrati u Italiju i treba mu oko mesec dana odmora - rekao je Italijan koji je napravio dosta bolju karijeru od Kazanove iz Obale Slonovače.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading