(FOTO) SPAVALA JE SA POLA REAL MADRIDA, A NEKADA JE BILA MUŠKARAC! Španjolka progovorila i o Joviću: Dobar je, ali ložim se na drugog Srbina

Autor:

Sport

25.02.2021

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amor Romeira je transseksualka koja tvrdi da je imala odnose sa brojnim fudbalerima Real Madrida.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Amor Romeira

Srpski fudbaler Luka Jović je vrlo zgodan muškarac, ali sam, nažalost, bila u vezi kada sam ga upoznala, rekla je ona za Informer!

Romeira je hirurški promenila pol i postala žena. Španjolja je učestvovala u "Velikom bratu", a bavi se i pevanjem.

- Znam nekoliko srpskih fudbalera, jedan mi je posebno zapao za oko jer je baš zgodan. Ako se ne varam, igra na poziciji golmana, ali ne mogu da se setim imena. Upoznala sam i Luku Jovića na jednoj žurci. Baš je dobar frajer, ali ja sam tada bila u vezi - otkrila je Amor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amor Romeira (@amorromeira)

 

Mnogi fudbaleri su pali na njen šarm i lepotu. Sama priznaje da se u jednog čak i zaljubila i da su bili tajno u vezi. Ipak, za sada ne želi da otkrije njegov identitet.

- Jednog dana ću ga otkriti, ali sada ne želim da mu dajem na važnosti. Kada smo se prvi put poljubili, nije znao da sam transseksualna. Ne predstavljam se tako muškarcima. Tom fudbaleru sam rekla da ni ja ne znam njegovu medicinsku istoriju i koliko je puta operisan. Tako je počela naša ljubavna priča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amor Romeira (@amorromeira)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading