AUSTRIJANAC ZAVEO SRPKINJU: Dominik Tim u ljubavi sa Kristinom Mladenović

Autor:

Sport

16.11.2017

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji austrijski teniser Dominik Tim (24) u vezi je sa francuskom igračicom srpskog porekla Kristinom Mladenović (24).

RepublikaFoto: instagram.com/kristinamladenovic93
Kristina i Dominik

Tim je ovu tajnu novinarima otkrio na završnom Mastersu u Londonu. Kristina je sela u Timov boks, odmah uz njegovu majku Karin.

- Očigledno je, mislim da o tome ne moram ništa da govorim.

Austrijski mediji su posvetili punu pažnju Kristini Mladenović, objavivši da su njeni roditelji 1992. emigrirali iz Srbije u Francusku, gde je ona i rođena. Kristini roditelji, otac Dragan (profesionalni rukometaš) i majka Dženita (nekadašnja odbojkašica) doselili su se u Francusku iz bivše Jugoslavije.

- Kristina je od sedme godine na teniskim terenima, a od 2006. se profesionalno bavi ovim sportom. Ona je do sada trijumfovala na dva WTA turnira - u Tajpeju 2012. i ove godine u Sankt Peterburgu.
Mladenovićeva se sada nalazi na 14. mestu WTA liste, a prošlog juna bila je na 12. poziciji - podsećaju austrijski mediji.



Tim je do sada osvojio osam ATP turnira i tako zaradio 8,5 miliona dolara, a njegova ljubav 6,7 miliona dolara.

Trener Tima Ginter Bresnik ističe da nije loše što je Kristina teniserka, jer to znači da razume ovaj sport i te prihvata određene stvari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading