Novakova majka sve šokirala: KRILA SAM OD SINA DA SAM OPERISANA!

Sport

13.11.2017

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković do dana današnjeg nije zaboravio kako su roditelji od njega sakrili da je majka Dijana bila na operaciji dok je on bio u Australiji. Novak je kao dete, sa 12 i po godina, napustio porodični dom kako bi u Nemačkoj pohađao tenisku akademiju Nikole Pilića.

RepublikaFoto: Starsport
Novak stalno pita za majčino zdravlje kad nije u Srbiji

Dugogodišnja odvojenost od sina teško je pala njegovim roditeljima Srđanu i Dijani, a visoku cenu su platili i zbog brojnih odricanja zarad uspeha svog deteta.

- Krili smo od njega sve probleme koje smo imali. To smo radili da ga ništa ne bi ometalo dok je na terenu. Jedne godine sam morala na operaciju. Čekala sam momenat da mi dva starija sina odu od kuće. Nisam želela da oni to gledaju. Bila je zima, pa je Novak otišao u Australiju, a Marko u Španiju - izjavila je Novakova majka Dijana.

Dijana: Ne pričamo mu o problemima kako bismo ga poštedeli

- Kada sam operisana, Novak je svaki dan zvao na kućni telefon, a pošto sam se obično ja javljala, a tih dana je čuo ili Srđanov ili Đorđev glas, stalno je pitao gde je mama. Oni su mu govorili te u prodavnici je, te u banci, otišla je ne znam ni ja više gde, ali bi me on onda zvao na mobilni. Ja sam iz bolničke sobe pokušala da podesim glas tako da on ne oseti da se nešto dešava, a sve njih sam zaklela da ne smeju da mu kažu da sam operisana. Nikada mi to nije oprostio - šokirala je Dijana Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading