TVITER SE USIJAO: Biković ODGOVORIO Đokoviću!

Autor:

Sport

12.01.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je privuklo pažnju srpske javnosti.

Novak Đoković i Miloš Biković

Ranije danas pisali smo da su se u akciju pomoći maloj Anđeli Dimitrijević uključili prvi reket sveta Novak Đoković, ali i Sofija Milošević, devojka Luke Jovića, a sada je priča dobila svoj nastavak na društvenim mrežama.

Podsetimo, Bogdan Bogdanović, bek Atlante, je ponudio deset hiljada dolara čime je osvojio ključeve od "Lade" koju u filmu "Južni vetar" vozi Bogdan Diklić, a potom je na red došla jakna glavnog lika Maraša, koga tumači Miloš Biković.

Nole i Sofija su izneli ponudu od dve hiljade evropskih novčanica, a naš poznati glumac je na to imao originalan, a ujedno i šaljiv komentar.

- Nole, bolje ti stoji jakna zato što, kako sam čuo, treniraš redovno - napisao je Biković na Tviteru.

Inače, Anđeli je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 2. Otežano, ali samostalno je koračala do pre tri godine. S obzirom da je u pitanju progresivna bolest, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima. Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem. Kako bi se njena progesivna bolest zaustavila, neophodna su joj sredstva za lečenje u inostranstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading