PUKLA TIKVA POSLE SEDAM GODINA! Tošić popio PEDALU! Prelepa Jovana ŠUTNULA Bambija i ZAPALILA Instagram!

Autor:

Sport

13.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tošić se ugovorom s devojkom obavezao da će se brinuti o njoj i deci

RepublikaFoto: Starsport/Instagram.com/jovanagajic
Zoran Tošić i Jovana Gajić

Stihovima Vlade Georgieva "Znaj, ljubavi svakoj dođe kraj" atraktivna manekenka Jovana Gajić (31) putem Instagrama obelodanila je raskid sedam godina duge veze sa bivšim fudbalerom Partizana i reprezentacije Srbije Zoranom Tošićem (33). Ona je krilnog napadača kineskog drugoligaša Taidžu Juande takođe otpratila sa popularne društvene mreže, čime je stavljena tačka na vanbračnu zajednicu, iz koje su dobili ćerku Petru i sina Romana.

Međutim, bombastična Jovana Gajić neće morati da brine o izdržavanju dece budući da se Bambi u ugovoru sklopljenom s njom obavezao da će im pružati redovnu finansijsku podršku. Tošić je odavno skućio atraktivnu crnku, poklonivši joj po luksuzan stan u Beogradu i Novom Sadu, a usput je častio i automobilima.

Nekadašnji as crno-belih, moskovskog CSKA i Mančester junajteda sporazumno se razveo 2013. od tadašnje supruge Dijane, s kojom ima ćerke Inu i Niju. Odmah je uplovio u vezu sa Jovanom, ali je istovremeno obećao da će ostati na jednom braku.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mikica

13.01.2021 08:37

Ma prosto bravo za fudbalerčića. Sad će ceo život da izdržava bivše žene a svaka ga dobro izmuzla.

Odgovori 14 0
misa

13.01.2021 18:41

ona njega šutnula??? ona je u kešu pa se on vuko sa njom... nesto ste pobrkali debelo ;)