(HIT FOTO) ŠPANIJA OČIMA NE VERUJE: Madriđani FIĆOM stigli na trening!

Autor:

Sport

13.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome bruje Pirineji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijaz na meču Real-Atletiko

Reprezentativac Hrvatske Šime Vrsaljko (29) postao je zvezda u Španiji jer je oduševio javnost automobilom kojim je došao na trening madridskog Atletika. Naime, iskusni desni bek je u trening centar "jorgandžija" stigao u čuvenoj fijat pandi, staroj oko 30 godina. Oluja Filomena izazvala je velike poteškoće u celoj državi, ali to nije zaustavilo defanzivca da se provoza po zavejanoj prestonici u automobilu čija cena na sajtovima za prodaju iznosi oko 500 evra!

Zanimljivo je da nekadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama i Intera nije bio sam u kolima, a društvo kroz mećavu Madrida pravili su mu saigrači Belgijanac Janik Fereira Karasko, Španac Mario Ermoso i Francuz Toma Lemar.

Foto: instagram.com/printscreen
"Jorgandžije" u "fići"

Bilo je poprilično zabavno na auto-putu u glavnom gradu Španije, a oduševljenje nije krio još jedan saigrač desnog beka, a to je Markos Ljorente. Vezista je snimio video za instastori na kojem se vidi kako ih vesela družina iz fiće lagano obilazi na putu do treninga.

Foto: instagram.com/printscreen

Šime Vrsaljko je na najbolji mogući način dokazao onu staru narodnu poslovicu "Odelo ne čini čoveka" jer vozi auto čija je proizvodnja počela davne 1989. godine, a nedeljna plata mu je 84.000 evra, odnosno 4.368.000 na godišnjem nivou. On je u Atletiko Madrid stigao 2016. godine i do sada je postigao dva gola na 64 utakmice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Edit

13.01.2021 08:16

Kad je ovakav auto,bio "fica"?