SVI BI JE HTELI, A ONA I DALJE NEVINA: Jedna od najzgodnijih atletičarki sveta ŠOKIRALA svojim priznanjem!

Autor:

Sport

20.10.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa američka atletičarka Lolo Džons (38) šokirala je svet prizanjem da nikada u životu nije vodila ljubav.

RepublikaFoto: instagram.com/lolojones
Lolo Džons

Džons je otkrila da je razlog to što želi nevina da uđe u brak.

- Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - izjavila je nedavno očajna Lolo.

Javno priznanje joj nije pomoglo. Zgodna Amerikanka je otkrila da joj je zbog ove izjave sada još teže da pronađe dečka.

- To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: 'OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu - iskrena je Džons.

Lolo je jedna od retkih sportiskinja koja je predstavljala Sjedinjene Američke države i na letnjim i na zimskim Olimpijskim igrama. Ona je u Pekingu i Londonu trčala na 100 metara s preponama, a u Sočiju je učestvovala u takmičenju u bobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading