Dijana Đoković: Novak i Jelena su strogi roditelji

Autor:

Sport

02.11.2017

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Novaka Đokovića Dijana otkrila je da su njen sin i snaja Jelena strogi roditelji.

Porodica Đoković

Najbolji srpski teniser i njegova supruga imaju sina Stefana (3) i dvomesečnu ćerku Taru.

- I Nole i Jelena su strogi roditelji. Ume Novak i da popusti, ali oboje imaju principe koji moraju da se poštuju, i to uvažavam. Rekla bih im nekada: "Deco, nemojte tako", ali uvek ispoštujem njihove odluke. Sama sam kao roditelj bila dosta stroga, ali sada sam popustljiva. To i jeste uloga bake. Imamo više slobodnog vremena nego roditelji, pa uživamo u odrastanju unuka - pričala je Dijana, a prenosi "Stori".

Rođenje unuke Tare je donelo veliku radost u familiju Đoković jer su se godinama rađali naslednici.

- Obožavam devojčice. Životna želja mi je bila da imam ćerku, ali imam tri divna sina i Tara je sada nadomestila tu prazninu. Bila sam najsrećnija kada se rodila. Videla sam je samo kada se Jelena porodila, nadam se da ću uskoro opet. Takođe, Stefan je divan dečak, pametan, bistar i poslušan. Mnogo me podseća na Novaka kada je bio mali, isto je bistro i pametno dete. Govori i srpski i engleski - oduševljena je Dijana.

Mama Đoković je opovrgla priče da je brak njenog sina u krizi.

- Priče o razvodu su netačne. U svakoj vezi ima trzavica. Snimak na kom se Jelena ljuti na Novaka nema veze s realnošću. Imaju skladan brak i zaista se razumeju. Oni su kao jedno. Žive već toliko dugo zajedno, sve su to samo spekulacije - tvrdi Dijana Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading