LAŽNE GRUDI POMAŽU: Od prodaje PRLJAVIH ČARAPA bokserka stigla DO BORBE ZA TITULU!

Autor: Republika

Sport

06.10.2020

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prihvatala "nepristojne" ponude, pa se probila do vrha!

RepublikaFoto: www.instagram.com/ebanie_bridges
Ebani Bridžis

Svet boksa jedan je veliki šou, a to je po ko zna koji put potvrdila Ebani Bridžis, 34-godišnja bokserka, koja se na krajnje nesvakidašnji način izborila za status takmičarke za titulu u Svetskoj bokserskoj asociaciji.

 

 

 

Naime, Bridžisova drži profesionalni skor od svega 4-0, ali ima i druge adute: lažne grudi. Kao što i sama kaže, one su imale veliki udeo u razvoju njene karijere, i, što je pomalo iznenađujuće, toplo preporućuje svojim koleginicama da krenu njenim stopama ukoliko žele da ostvare uspeh u ženskom boksu, pošto je, kako ona tvrdi, u tom sportu mnogo bitnija promocija od samog sportskog uspeha.

 

 

Negodovanje njenih koleginica stizalo je sa svih strana, a Bridžisovoj su posebno zamerale činjenicu da je pre stečene svetske slave prodavala čarape koje je koristila dok bi trenirala svojim "fanovima" preko interneta. 

Borba Bridžisove za žensku WBA titulu održaće se u Novembru, kada će se sastati sa Rejčel Bol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading