(FOTO) PAZARIO LUKSUZNU NEKRETNINU: NBA zvezda se baškari u vili od 36.750.000 dolara

Autor:

Sport

03.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što bi se reklo - perverzija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Nikola Jokić

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms kupio je vilu u elitnom delu Los Anđelesa. Kako piše Realtor.com, kuća se nalazi na Beverli Hilsu i vredna je 36.750.000 dolara! Los Anđeles tajms preneo je da je Lebron postao ponosni vlasnik vile koja je prethodno bila u vlasništvu legendarne voditeljke i rediteljke sapunica Li Filip Bel, koja je preminula u februaru ove godine u 91. godini.

Iza nje je ostala vila koju je i sama uredila u mediteranskom stilu, a koja izgleda neverovatno. Takođe, od prve najave kupovine cena je pala sa 52 miliona na nešto malo manje od 37 miliona dolara, koliko je iskeširao as Los Anđeles Lejkersa.

Sama kuća ima 9.100 kvadratnih metara, a na imanju su i dve dodatne kuće za goste. Kuća poseduje bioskop, bazen, teniski teren, stazu za vožnju motora, fontane i jedan od najboljih pogleda u Los Anđelesu sa kojeg se vidi čitav grad. Mnogi navijači prokomentarisali su da se Džejms već častio za osvojenu titulu NBA lige. Lejkersi u velikom finalu vode sa 1:0 u seriji protiv Majamija, koji je oslabljen povredama Dragića (završio sezonu) i Adebaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading