DA LI JE IBRA OPALIO DILETU? Italijanka konačno progovorila o aferi sa zvezdom Milana

Autor:

Sport

22.09.2020

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin i Leota su nedavno sarađivali na snimanju reklame.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/instagram.com/dilettaleotta
Zlatan Ibrahimović i Dileta Leota - Ilustracija

Pre mesec dana su italijanski mediji preneli vast da je Zlatan Ibrahimović svoju nevenčanu suprugu (50) prevario sa atraktivnom sportskom novinarko Diletom Leotom (29), a sada se po prvi put od tada oglasila prelepa Italijanka.

Podsetimo, Ibra i Dileta su početkom leta snimali reklamu i mnogi su pomislili da je tada buknula vatra između njih dvoje, ali je sada Italijanka to negirala.

- Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svetu moraš imati svest da se ne dovedeš u pogrešne situacije - rekla je Leota.

Zatim je prokomentarisala i bolan raskid sa svojim bivšim izabranikom, bokserom Danijeleom Skardinom.

- Ne negiram ništa, među nama je postojala duboka ljubav. Sada sam slobodna. Oduvek sam bila verena, morala sam da smognem hrabrosti da napravim prostor za dubinsko upoznavanje sebe i donošenje važnih izbora, da bih mogla da budem sama na sofi i da gledam film, a da nikome ne moram da odgovaram - zaključila je Dileta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading