STARLETA ORGIJALA SA NBA ZVEZDAMA: Oralno sam zadovoljila sedmoricu igrača Finiks Sansa

Autor:

Sport

21.08.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je bilo odlično.

RepublikaFoto: instagram.com/ayyyejae
Aja Dže

Instagram model Aja Dže pohvalila se da je imala oralni seks sa sedmoricom košarkaša Finiksa pred nastavak NBA sezone! Ona je gostovala u potkastu "No Jumper" i tom prilikom ispričala kako je orgijala sa igračima Sansa u hotelu u Orlandu.

- Za svoj rođendan sam napravila ludu zabavu, na koju su bili pozvani i košarkaši Sansa. Zatim smo otišli u hotel i imali seks. Prvo sam ih sve oralno zadovoljila, a onda smo uživali do kraja. Bilo je odlično - ispričala je ona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li je Devin Buker bio jedan od te sedmorice?

Ajine pratioce na društvenim mrežama je zanimalo i s koliko je tačno igrača bila.

- Ceo tim je bio pozvan na zabavu, ali su došli samo njih sedmorica i oni su dobili specijalne poklone. Ne mogu da otkrijem o kome se tačno radi. Mogu samo da kažem da smo se ludo proveli i da im se isplatio dolazak - objasnila je Aja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thirst traps all summer ????

A post shared by aj ? (@ayyyejae) on Aug 5, 2020 at 10:02am PDT

 

Možda je ova zabava bila glavni razlog za dobre partije košarkaša Sansa u završnici regularnog dela NBA lige. Oni su bili jedina neporažena ekipa u Orlandu sa skorom od 8-0 i došli su na korak do plasmana u plej-of. Međutim, na kraju nisu imali sreće i, pored vrhunskih rezultata, nisu uspeli da uđu u borbu za titulu. Takmičenje su završili na 10. mestu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ami

22.08.2020 19:49

A...Sta ce drugo.....STARLETA joj je zanimanje