(FOTO) KO HOĆE NEK ČESTITA: Srpska fešta u Brazilu - udala se Rambova ćerka, oglasio se čak i Ronaldo!

Autor:

Sport

11.08.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Petković, kćerka legendarnog srpskog fudbalera Dejana Petkovića, udala se za dugogodišnjeg momka Dušana, na skromnoj i svedenoj ceremoniji venčanja u Brazilu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dejan Petković Rambo

Svesni vremena u kom žive, Ana i Dušan odustali su od svadbe o kojoj su dugo maštali, svatova, proslave, muzike i vesele žurke do kasno u noć.

U prisustvu roditelja i kumova, zaljubljeni par izgovorio je čuveno "da" u jednoj gradskoj opštini u Rio De Žaneiru.

- U vreme, straha, tragedija i karantina... Odlučili smo da u naše živote unesemo malo više ljubavi i nade. Da, venčali smo se! Taj dan nije protekao kao što smo zamišljali, venčali smo se u opštini samo uz prisustvo roditelja i kumova. Otkazali smo proslavu ali odlučili smo da obeležimo ovaj poseban dan prelepim slikama- napisala je tatina mezimica na Instagram profilu. 

 

 

I "Rambo", odnosno "Pet" ako pitate bilo kog navijača u Brazilu, pohvalio se pratiocima na ovoj društvenoj mreži, a da je Anin tata istinska legenda brazilskog fudbala vidi se i po tome ko je sve "lajkovao" fotku. Čak i Ronaldo, malo li je...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading