(FOTO) SKANDAL POTRESA BRITANIJU: Oženjeni fudbaler zaboravio na ženu, svoju ljubavnicu drži za zadnjicu naočigled svih!

Autor:

Sport

30.07.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni fudbaler izgleda da je zaboravio da je oženjen, pa se u javnosti ponaša i previše slobodno.

RepublikaFoto: Instagram.com/margauxalexandra
Margo Aleksandra

Patris Evra (39), slavni fudbaler koji se tokom karijere najviše isticao u dresovima Mančester junajteda i Monaka, uhvaćen je ovih dana kako grli i ljubi 14 godina mlađu devojku.

Otkrio je to britanski list Dejli Mejl, koji je svoje čitaoce počastio pikantnim fotografijama. 

Naime, Evru je neko fotografisao kako u jednom londonskom restoranu grli holandsku manekenku Margo Aleksandru, odnosno kako je drži za zadnjicu.

 

Evra na njihovom druženju nije nosio prsten, ali nije jasno da li je možda u međuvremenu napustio suprugu Sandru, ženu koju je odveo pred oltar 2007. godine i sa kojom ima dvoje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nakedwolfe_ ?

A post shared by Margaux Alexandra (@margauxalexandra) on Dec 22, 2018 at 3:20am PST

 

Sandra Evra, na njenu žalost, godinama je morala da živi sa tračevima da joj je suprug neveran, a 2013. godine je iz medija saznala da je Plejbojeva manekenka Karla Haui sa njim delila postelju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby cool temper

A post shared by Margaux Alexandra (@margauxalexandra) on Feb 10, 2019 at 4:02am PST


Haui je tabloidima tada kazala da ju je Evra tri meseca progonio, ali i istakla da joj ni u jednom trenutku nije priznao da ima suprugu i decu. Uz pretpostavku da se Margo ipak malo bolje informisala, videće se u narednim mesecima da li je nekadašnji francuski reprezentativac ozbiljan ili je mlada Holanđanka samo njegov poslednji hir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading