(VIDEO) NJEGOV IZRAZ LICA JE NEPROCENJIV: Ponosni sportista obožava da ispunjava želje svojoj kćerki dok se nije desilo OVO

Autor:

Sport

25.07.2020

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edin Škorić, naš proslavljeni odbojkaš, već duže vreme uživa u penziji.

RepublikaFoto: youtube.com/rts
Edin Škorić

Škorić je imao zaista impresivnu karijeru. 

Edin je ponikao u Crvenoj zvezdi i igrao za njih odlično tokom devedesetih godina prošlog veka. Po odlasku iz Zvezde nastupao za Vojvodinu, kao i klubove iz Grčke, Italije, Francuske, Irana, Austrije, Kipra i Rumunije, dok je bio i deo reprezentacije Jugoslavije koja je 2001. godine donela zlato sa Evropskog prvenstva u Ostravi.

Po završetku karijere Škorić je učestvovao u dva rijaliti programa, a pokrenuo je i školicu odbojke za decu.

Nedavno je najavio da će se, nakon 23 godine, vratiti u Zvezdu i to na novoj funkciji - trenerskoj.

Dok se polagano priprema za sportske obaveze, u slobodno vreme se trudi da ugađa svojoj deci, sinu Aleksi i kćerki Andrei. 

S obzirom na to da mu je kćerka u tinejdžerskom dobu, a opšte poznato je da su mahom tinejdžeri zaluđeni najnovijom društvenom mrežom tik-tok, ponosni otac je pristao da bude deo njenog performansa. I sve to ne bi bilo čudno, da Edin nije napravio grimasu, koja je nasmejala veći deo pratilaca. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading