(FOTO) PRELEPA ATLETIČARKA IVANA KOJU PRATI I KRISTIJANO RONALDO: Ne znam kako me je našao ali zakasnio je!

Autor:

Sport

19.07.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retki sretnici imaju tu mogućnost da ih na društvenim mrežama prati najbolji fudbaler današnjice i najveća sportska zvezda na planeti Kristijano Ronaldo.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanamacanovic
Ivana Macanović

Portugalac je zapratio tek 450 ljudi, a na tom popisu je i nekoliko osoba koje su privukle pažnju, barem medija koji su ustanovili da ne prati nijednog srpskog fudbalera, ali prati dvoje sportista, s tim da je jedan od njih zapravo Ivana.

I nije neko iznenađenje što "prati" Novaka Đokovića kao najboljeg tenisera na svetu, ali Ivana Macanović.

Radi se o atletičarki i fitnes instruktorki koja je jako popularna na društvenim mrežama, a spona između nje i Ronalda mogli bi biti mnogi sponzori koji sponzorišu i jedno i drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ивана Мацановић (@ivana_macanovic) on Jun 7, 2020 at 11:24am PDT

Ona se takmičila u Bosni i Hercegovini kao član AK Banjaluka u sprinterskim disciplinama na 60, 100, 200 i 400 metara, a na pomenutoj socijalnoj mreži je prati preko 113.000 ljudi.

 - Verujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio - izjavila je tada Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ивана Мацановић (@ivana_macanovic) on Jun 28, 2020 at 9:51am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading