(FOTO) Prelepu srpsku sportistkinju zaprosio kolega iz Hrvatske, mlađi od nje devet godina!

Autor:

Sport

02.06.2020

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska kajakašica Milica Starović rekla je "da" svom dugogodišnjem dečku Antunu Novakoviću, koji je odlučio da joj priredi iznenađenje u svom rodnom Slavonskom brodu i da je zaprosi.

RepublikaFoto: instagram.com/starovicmilica
Milica i Antun

Antun je zaprosio svoju devojku uz harmoniku, a ona je s oduševljenjem prihvatila njegovu bračnu ponudu i sa fanovima je na Instagramu podelila lepu vest.

 - Poseban i divan dan... ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem "da". Todor approves - rekla je Milica uz fotografiju kako se ona i izabranik njenog srca ljube, dok u pozadini svira harmonika, a objavila je i drugu fotografiju gde su ona i Antun u krevetu, a iznad njihovih glava pas Todor.

Milica je 19. maja napunila 32 godine, dok je njen budući suprug mlađi od nje devet godina.

Milica i Antun su se zaljubili kada je Hrvat počeo da trenira sa reprezentacijom Srbije od 2017. godine.

- Kad je Antun počeo da trenira sa nama, zatim i odlazi na pripreme, počeli smo da se družimo i provodimo više vremena zajedno. Nekako smo vremenom počeli da shvatamo da odgovaramo jedno drugom i rodila se ljubav - prisetila se Milica, koja se zbog Antuna od početka 2019. godine preselila u Slavonski Brod u kojem zajedno žive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poseban i divan dan ❤ ...ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem "da" ?? Todor approves.??

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on Jun 1, 2020 at 12:57pm PDT

Milica je hrvatskim medijima svojevremeno priznala da joj je mnogo teže da gleda svog dečka dok se takmiči, nego kada sama nastupa.

- Puno mi je teže da gledam Antuna nego da sama veslam i mučim se. Pomogla bih mu na bilo koji način, a naravno da ne mogu, pa samo cupkam i skačem od stresa - opisala je lepa Srpkinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading