(FOTO) Melem za oči: Najatraktivnija atletičarka vratila se treningu!

Autor:

Sport

04.05.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka popušta stroge epidemiološke mere koje je postavila zbog pandemije koronavirusa. Silno je to razveselilo i Alisiju Šmit (21), nemačku atletičarku.

RepublikaFoto: instagram.com/alicaschmidt
Alisija Šmit

Nakon mesec dana izolacije, Alisija je napokon opet na stazi gde može da trenira i sprema se za Olimpijske igre koje su prebačene na 2021. godinu. Naime, Nemica se nadala da će se takmičiti u Tokiju, a sada ima vremena za treniranje.

- Napokon sam opet na stazi. U poslednjih mesec dana sam sve radila sama ili možda u parovima, ali napolju. Presrećna sam što sam opet na stadionu, iako ni treninzi u prirodi nisu bili loši - naglasila je.

Šmit je još 2017. na juniorskom prvenstvu za Nemačku osvojila srebro u štafeti 4x400 metara na EP-u do 20 godina starosti, potom je isto u štafeti do 23 godine prošle godine osvojila bronzu.

Vitka plavuša mami poglede na atletskim borilištima, pa je jedan australijski magazin proglasio najseksi atletičarkom sveta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

- Nije mi jasno zašto sam osvojila tu titulu. Sport mi je na prvom mestu - rekla je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading