(FOTO,VIDEO) Vatrena se*si Ruskinja ispalila Ronalda, a potom se smuvala sa najvećim neprijateljem bivšeg dečka!

Autor:

Sport

26.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke žene prosto vole određeni tip muškaraca, kao što i muškarci imaju određeni tip žena, pa tako postoje i žene koje vole momke koji se takmiče u određenom sportu.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/viki_odintcova
Viktorija Odincova

Jedna od njih je atraktivna ruska manekenka i model Viktorija Odincova, ali za razliku od brojnih manekenki koje najčešće vole fudbalere ili košarkaše, lepa Viki je slaba na vozače Formule 1.

Svojevremeno je bila u vezi sa bivšim šampionom "najluđeg cirkusa na svetu" Fernandom Alonsom, ali nedavno je uplovila u vezu sa aktuelnim prvakom Luisom Hamiltonom.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/viki_odintcova
Mnogi su pali na nju...

Njihovoj ljubavnoj priči posebnu čar daje to što recimo Španac i Britanac nikada nisu bili u dobrim odnosima, još dok su obojica vozili za Meklaren, pa sve ovo dodaje na "pikantnosti".

Uz to, Viktorija je godinama unazad negirala da bi mogla da stupi u ljubavne odnose sa Hamiltonom, te je krajem prošle godine govorila da su njih dvoje prijatelji i da ga je smestila u "frend zonu".

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/viki_odintcova

- Najpoznatija osoba u mom imeniku je Luis Hamilton. Poslednji put kada smo se čuli bilo je 15. novembra, kada mi je čestitao rođendan. Mi smo prijatelji, samo pišemo jedno drugom, nekada se i čujemo. On je u "frend zoni". Povremeno idem na njegove trke. Poslednji put je to bilo u Sočiju. Prijatelji smo tri godine. Kada ga sretnem, mogu jedva da pričam engleski, mogu samo da ga razumem šta priča - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s Friday babe ?

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on Mar 13, 2020 at 6:22am PDT

 

Da je prava zavodnica potvrđuje i to što svojevremeno ni Kristijano Ronaldo nije odoleo njenoj lepoti i izgledu, pa ju je "startovao" preko društvenih mreža, ali ga je ona odmah ohladila (žena ne voli fudbalere jednostavno).

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/viki_odintcova

- Jeste. I ne samo lajkovao. Poslao mi je poruku - "Ćao, kako si". Odmah sam izbrisala poruku i nisam htela da odgovaram. Ne odgovaram svakome, ja sam fina devojka. Nisam htela da mu pružim nikakvu šansu, Dajte, molim vas, pa znam dosta devojaka kojima Ronaldo šalje poruke. I šta bi trebalo? Da pristanem? Nema šanse, dečko, kod mene nemaš šanse - poručila je devojka rođena u Sankt Petersburgu koja se od 18. godine bavi modelingom.

Foto: prinstcreen/instagram.com/viki_odintcova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading