Švajnštajger otvoren: Bez moje Ane sam anonimus, niko i ništa!

Autor:

Sport

10.10.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bastijan Švajnštajger osvojio je svetsko prvenstvo sa Nemačkom, sve moguće trofeje sa Bajernom, uključujući i Ligu šampiona, ali je priznao da je bez supruge Ane Ivanović niko i ništa!

Švajni i Ana uživaju u svakom danu njihovog braka

Slavni fudbaler koji brani boje Čikago Fajera, čiji je trener naš Veljko Paunović, svestan je da na njega baš i ne obraćaju previše pažnju kada je na ulici bez penzionisane srpske teniserke.

15 meseci su u braku Ivanovićeva i Švajni

- Da budem iskren, Ana je prelepa i zbog toga privlači poglede prolaznika. Kada izađem sam negde, daleko mi je lakše nego kada sam sa njom - priznao je Švajni američkim novinarima.

Da se šlepa uz prelepu Srpkinju, Bastijan je potvrdio i na društvenim mrežama. Naime, fudbaler daleko češće kači zajedničke fotografije, uz svoje igrače sa terena. S druge strane, Ivanovićeva tek povremeno podeli neki selfi sa suprugom, a uglavnom se hvali slikama sa snimanja reklama, iz večernjih izlazaka ili turističkih razgledanja.

Bastijan: Supruga mi je prelepa, svi je gledaju i saleću, a kada izađem sam, daleko mi je lakše

Međutim, to što je manje popularan od supruge u Americi Švajnštajgeru ne smeta. Čak je imao i komičnu situaciju čim je stigao u redove Čikaga. Prilikom putovanja na jedno od prvih gostovanja u Torontu, jedna gospođa na aerodromu je poželela da se slika sa prvotimcima Fajera, ali nije prepoznala Švajnija, kojeg je zamolila da uzme foto-aparat i uslika ih. On je to sa oduševljenjem prihvatio, kao da nije najveća zvezda tima i možda se prvi put našao iza umesto ispred objektiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading