(FOTO) Slavni fudbaler izveo dribling života i oženio lepu rođaku dojučerašnje supruge!

Autor:

Sport

24.03.2020

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Halk (33), slavni napadač koji je zabeležio gotovo 50 nastupa za reprezentaciju i koji po sezoni zarađuje tek nešto manje od 20 miliona evra u kineskom Šangaj SIPG-u, oženio je Kamilu Anđelo, rođaku svoje donedavne supruge!

RepublikaFoto: Instagram.com/camilaangelo
Halk i Kamila

Potvrdile su to i fotografije objavljene na Instagramu, a brak je sklopljen u Kini gde se Halk nalazi i danas uprkos tome što ta država i dalje prednjači u svetu po broju ljudi zaraženih koronavirusom.

Halk se od bivše supruge Iran de Souze razveo nakon 12 godina braka, pa je samo tri meseca kasnije našao utehu u zagrljaju zanosne Kamile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amo seu beijo,amo seu abraço e amo estar ao seu lado meu amor ♥️

A post shared by CAMILA ÂNGELO (@camiilaangelooficial) on Feb 29, 2020 at 1:46pm PST



Iran i Kamila svojevremeno su bile u sjajnim odnosima, a bivša supruga je rado objavljivala da vreme provodi u društvu rođake. Na fotografijama su često pozirale zagrljene, a Iran je svoju ljubav iskazivala i tako što je u statusima Kamilu nazivala velikom srećom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by CAMILA ÂNGELO (@camiilaangelooficial) on Jan 25, 2020 at 8:53pm PST



Pisalo se u brazilskim medijima da je Iran na Kamilu pazila kao na sopstveno dete, odnosno da nije štedela novaca kada je trebalo da je odškoluje i pomogne joj da otvori prodavnicu sa odećom.



Iran i Halk su tokom 12 provedenih godina u braku dobili troje dece ali je slavni fudbaler uprkos tome otišao u naručje devojke koja je tek pre dva meseca prvi put priznala da su u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading