Đurić: Mrak sam skinuo u Maksimiru, imao sam 12, a ona 17 godina

Autor: Predrag Vuković

Sport

07.03.2020

04:31 >> 20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i uvek, Dijego Maradona (59) bez dlake na jeziku. Ovog puta slavni El Pibe je progovorio o gubljenju nevinosti. Argentinac je skinuo mrak sa svega 13 godina, u podrumu sa starijom gospođom, ali nije dalje ulazio u detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Đurić

Tim povodom, popričali smo sa nekoliko ovdašnjih fudbalskih radnika na istu temu - kada su prvi put vodili ljubav jer takav događaj se uglavnom ne zaboravlja u životu.

Dragan Đurić (66), bivši predsednik Partizana, otkrio nam je da je vrlo rano izgubio nevinost. Čak ranije od slavnog Maradone!

PAMTI SE LJUBAV

- Imao sam 12 godina kada sam prvi put vodio ljubav. Devojka je imala 17 godina, bila je, dakle, starija od mene. Sećam se, dogodilo se to u Maksimiru. Bio sam klinac, desilo se za vreme školskog raspusta, tamo sam proveo dva meseca - rekao je Đurić za Srpski telegraf.

David Luiz još nevin, Kaka čekao do 23

David Luiz, brazilski internacionalac, često je govorio o tome kako je pobožan i kako želi nevin da stupi u brak. Stoga, defanzivac Arsenala je pre dve, tri godine rekao da je još nevin iako je imao verenicu. U međuvremenu, ne znamo da li je Brazilac skinuo mrak, ali baš kao i njegov zemljak Kaka, bez problema govori na tu temu. Kaka je iz istih razloga čekao da stupi u brak, pa je nevinost izgubio sa 23 godine.

Ni Milko Đurovski (56), bivši as večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, nije imao problem da kaže kada je izgubio nevinost.

- Sećam se, bilo je to u vreme kada sam imao 17 godina. Bio sam u domu učenika koji se nalazio između Savske i Sarajevske ulice. Devojka je takođe bila u domu učenika, ali su one bile odvojene od nas. I, eto, desilo nam se, zaljubili smo se i uradili to. Nemam nikakav problem da otkrijem takav detalj, to je nešto po čemu se pamti ljubav. Samo dve godine kasnije sam se oženio, imao sam 19 godina, ali ne sa tom devojkom sa kojom sam izgubio nevinost - kazao je Đurovski za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Đurić i Nikolić

MNOGO LEPIH ŽENA

Milan Živadinović (75), fudbalski bard, priznaje da je u životu bio sa mnogo lepih žena, ali naglašava i da je istovremeno Srbija u njegovo vreme imala vrlo moralno društvo, "ne nalik današnjem u kojem rijaliti-programi i nemoral dominiraju".

Garinča je*ao kozu?!

Legendarni brazilski fudbaler Manuel Fransisko dos Santos (1933-1983), poznatiji kao Garinča, nevinost je izgubio tako što je imao seks sa kozom kada je imao svega 12 godina! Bio je vrlo kontroverzan lik, postao je otac sa manje od 20 godina, a deda sa 40 godina.

- Kad sam bio mlad, nevinost se čuvala za brak, nije se razmišljalo o takvim stvarima. Srbija je bila jedna od najjačih moralnih zemalja. Devojke su nam bile drugarice, nevino smo se družili. To se sad promenilo. Sa 18 godina sam bio nevin, a igrao sam u prvom timu Zvezde i jurile su me devojke. Čuvao sam se, nisam hteo da stupim u brak tek tako - rekao je Živadinović za naš list i dodao:

- Danas je situacija drugačija. Sloboda i često prisustvo na ekranu, razni rijaliti-programi donose nemoral. Ja sam izgubio nevinost kada sam ušao u brak, sa 26 godina. Devojke treba da čuvaju ime, moral, nevinost, porodicu. Nekada, ko je hteo nemoralne gluposti da radi, odlazio je u svet. U to vreme u Beogradu nije moglo da se kupi ništa, pa ni ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading