(FOTO) Njoj je "Kralj Cigana" pevao baladu nakon što je "nokautirao" Klička

Autor:

Sport

23.02.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevao joj je baladu kada je srušio strašnog Vladimira Klička, a ona ga je spašavala od droge, alkohola i samoubistva.

RepublikaFoto: Instagram.com/Printscreen/ParisFury
Paris Fjuri

Najiščekivaniji revanš godine između Fjurija i Vajldera odigrao se noćas, gde je Britanac nokautirao svog rivala. Uz njega je i ovog puta bila supruga Paris, kojoj je nakon meča sa Vladimirom Kličkom (2015.) čak i zapevao baladu pred publikom.

Dominacija protiv čoveka koji nije izgubio 11 godina i koji je pojaseve držao punih devet godina! Svet je dočekao novog prvaka, zabavljača, šoumena, ali i vrhunskog boksera.

- Kada sam bio amater, gledao sam Kličkove borbe na TV-u. Odjedanput sam se našao u ringu sa njim i pobedio ga. On je bio moj Everest. Pokušao sam da se povučem iz boksa, ali to nije bilo dovoljno. Sve sam probao, golf, pucanje u mete, izlaske, striptiz klubove... Ništa nije pomoglo. Osećao sam prazninu. Do tog trenutka nikad nisam uzeo drogu. Kokain sam uzimao redovno, kokain i alkohol. Kad sad pogledam na sve to, da li bih promenio? Ne bih. Jer znam da se to jednostavno moralo dogoditi. Već sam se pozdravio sa životom kad sam čuo glas "Nemoj, misli na decu i porodicu, na sinove i kćerke koji će odrastati bez oca". Malo pre mosta prema kom sam jurio u Ferariju 300 kilometara na sat, usporio sam i stao sa strane - rekao je i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and you ?

A post shared by Paris Fury (@parisfury1) on Nov 19, 2019 at 6:36am PST

- Otišao sam kući u mračnu sobu i rekao Bogu da mi pomogne. Nikad pre nisam tražio Boga za pomoć. Nakon deset minuta molitve, ustao sam i osetio kako se osećam lakše, kao da mi je pao veliki teret sa leđa. Prvi put u toj krizi osetio sam da će sve biti dobro - ispričao je Fjuri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ll be your Minnie❤️

A post shared by Paris Fury (@parisfury1) on Oct 13, 2019 at 4:05pm PDT

Paris mu je oprostila sve grehe. U braku su od 2008., a upoznali su se kada je ona imala 15, a on 17.

- Boks je kao brak, morate stalno raditi na njemu. Ne možeš se zaljubiti pa odljubiti. Začinio sam stvari, kupio seksi rublje i evo me opet, jači nego ikad - rekao je Fjuri, koji je dodao kako bi želeo desetero dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning to you all. Xx

A post shared by Paris Fury (@parisfury1) on Aug 25, 2019 at 4:50am PDT

Na pola je puta. Imaju petoro dece. Do venčanja je Tajson spavao u prikolici, dok je ona bila kod kuće svojih roditelja jer je to dio irske tradicije putnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading